שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
5 מצות
½ כוס חלב
250 גרם מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
200 מ"ל שמנת להקצפה 38%
לקרם וניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
¾ כוס חלב
¼ כוס אבקת סוכר
80 גרם פודינג וניל
לציפוי:
סוכריות בטעם שוקולד לקישוט
אופן ההכנה
- מרטיבים מעט את המצות ומניחים במגבת.
- מכניסים את המיקס שוקולד צ'יפס והשמנת לקערה חסינת חום ומחממים במיקרו עד שכל השוקולד נמס. מערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים קרם וניל:
מכניסים לקערה חלב, שמנת, אבקת סוכר ופודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב. - מרכיבים את העוגה:
מרפדים תבנית בנייר אפיה או שמים רצועת שקף בתחתית (לחילוץ קל). לחילופין אפשר להשתמש בתבנית נייר. - מניחים מצה בתבנית ומברישים אותה בחלב. שופכים מעל 1/3 מתערובת השוקולד ומיישרים. מניחים מעל מצה נוספת ומברישים בחלב. יוצקים מעל מחצית מקרם הוניל ומיישרים.
- חוזרים על הפעולה – מצה, הברשה בחלב, מחצית מקרם השוקולד שנותר, מצה, הברשה בחלב, ויתרת קרם הוניל.
- מכסים במצה אחרונה ושופכים מעל את רוטב השוקולד שנשאר.
- מכניסים למקפיא להתייצבות לכ-4-6 שעות.
- זורים מעל מזרה שוקולד וחותכים לקוביות.
שומרים במקרר.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים