עוגותיום הולדתמיס פטל – שרית נובק

עוגה צבעונית

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(תבנית עגולה קוטר 18 ס"מ)
1 תערובת להכנת עוגה בטעם וניל
4 ביצים
¾ כוס חלב
¾ כוס שמן
1 שמנת להקצפה
3 כפות פודינג בטעם וניל צרפתי

לקישוט:
מיני מרנג כחול/ורוד/צהוב/לבן
סוכריות קונפטי לקישוט

 

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.

הכנת בסיס העוגה:
2. מכניסים לקערה תערובת עוגה בטעם וניל. מוסיפים ביצים, חלב ושמן ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים למשך כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים את העוגה לחלוטין.

הכנת הציפוי:
4. מקציפים במיקסר עם וו הקצפה שמנת ופודינג עד לקבלת קרם יציב.
5. מורחים את הקרם על העוגה.
6. זורים מלמעלה סוכריות קונפטי (אם רוצים צורה באמצע – מניחים חותכן עוגיות בצורה שרוצים, מפזרים קונפטי מסביבו, ואחרי הפיזור מסירים את החותכן בזהירות).
7. מצמידים מיני מרנג בדפנות. שומרים בקירור.

 

 

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים