אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. שמים בקערה גדולה גבינה, שמנת חמוצה, חלמונים, פודינג וניל וקורנפלור ומערבבים היטב במטריפה.
3. בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומתחילים להקציף. כשהחלבונים הופכים צבעם משקוף ללבן, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד קבלת קצף נוקשה ומבריק.
4. מקפלים את הקצף אל תערובת הגבינה בפעמיים.
5. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת בקוטר 24 או 26 ואופים כ-50 דקות.מצננים.
להכנת הציפוי:
6. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד קבלת קצפת. היזהרו מהקצפת יתר.
7. מורחים את הקצפת על פני העוגה הקרה. אפשר לקשט בפירות העונה.