1.משרים קערה שקית ג'לטין (14 גרם) עם 2\1 כוס מים ומניחים בצד.
2.מפוררים קונוסים לפירורים דקים ומערבבים עם חמאה מומסת.
3.מעבירים לרינג עם שקף, משטחים ומכניסים למקפיא.
4.מקציפים בקערה שמנת מתוקה, פודינג בטעם וניל, סוכר, גבינה לבנה וג'לטין לקרם אחיד. (קודם יש להמיס את הג'לטין במיקרוגל במשך 30 שניות ולאחר מכן להוסיף לתערובת).
5.מעבירים לקערה 3\1 מתערובת הקרם ומוסיפים כף של מלית דובדבנים.
6.מזלפים בעזרת שקית זילוף את הקרם הלבן ויוצרים שקע באמצע שבו שמים את מלית הדובדבנים ואת הקרם הסגול.
7.מכסים ביתרת הקרם הלבן שנשאר ומכניסים למקפיא להתייצבות לפחות ל 3 וחצי שעות.
8.מוציאים ומקשטים ביתר מלית הדובדבנים.