שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				3/4 גרם קמח כוסמין לבן
3/4 גרם קמח רימצ'ינטה
1 כוס (200 גרם) סוכר חום דמררה / בהיר
150 גרם חמאה מעט רכה חתוכה לקוביות
3/4 כוס ( 80 גרם) מיקס שוקולד צ'יפס מריר וחלב
2 ביצים גודל L
150  גרם יוגורט יווני 10%
1 כפית תמצית בטעם וניל של
1 כפית אבקת אפייה של
מעט מלח
2  בננות רכות בגודל בינוני מעוכות למחית
ספריי שמן קנולה
			אופן ההכנה		
				- מחממים תנור ל – 170 מעלות.
 - משמנים היטב עם ספריי שמן תבנית אפייה.
 - מערבבים בקערה סוכר חום, קמח וקוביות חמאה ליצירת פירורים. מפוררים ומשפשפים את התערובת בין שתי הידיים עד שנוצרים פירורים גסים.
 - מוציאים כ 1/2 כוס מהתערובת ומניחים בצד.
 - מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט יווני, בננות מעוכות ותמצית וניל. מערבבים שוב.
 - מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
 - מוסיפים לבסוף את שבבי השוקולד צ'יפס ומערבבים ממש מעט.
 - מעבירים את בלילת העוגה לתבנית ומפזרים באופן אחיד את הפירורים ששמנו בצד.
 - מכניסים לתנור ואופים כ – 40 דקות.
 - נועצים קיסם בעוגה. אם יצא יבש עם מעט פירורים לחים עליו, העוגה מוכנה.
 - מוציאים, מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר.
 
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				



















