שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
לעוגה:
תערובת לעוגת בטעם וניל
2 ביצים
75 גרם חלב
75 גרם שמן
לקרם:
1 קצפת לזילוף
1 כף פודינג וניל
מעט צבע מאכל לבחירה
סוכריות צבעוניות לקישוט
פניני שוקולד זהב
אופן ההכנה
- שופכים לקערה 280 גרם (חצי חפיסה) תערובת עוגת וניל.
- מוסיפים 2 ביצים, חלב ושמן ומערבבים היטב.
- יוצקים לתבנית בגודל 28*28 ס"מ מרופדת בנייר אפיה ומיישרים.
(לחילופין אפשר להכפיל כמויות ולהכין בתבנית תנור).
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-25-30 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הקרם: מקציפים את הקצפת לזילוף עם פודינג ומעט צבע מאכל לקרם יציב.
- מעבירים מחצית מכמות הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב, ומוסיפים עוד מעט צבע מאכל ליתרת הקרם, ליצירת גוונים שונים.
- קורצים 2 לבבות מהעוגה.
- מניחים לב אחד בתבנית בנטו ומזלפים מעליו מהקרם (אם רוצים אפשר לפני הזילוף למרוח ממרח שוקולד או ריבה על העוגה)
- מניחים לב נוסף ומזלפים מעל תלוליות ושושנים משני הקרמים.
- מקשטים מלמעלה בסוכריות ופניני שוקולד ושומרים בקירור.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים