שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
youtube.com/shorts/xRSzZU9Q9Z8
החומרים
כ- 20 ביסקוויטים בטעם שוקולד
1/2 כוס חלב
לשכבת הקפה:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב
2 כפות סוכר
80 גרם אבקת פודינג בטעם אייס קפה
200 גרם שמנת חמוצה (או גבינת שמנת)
לשכבת הוניל:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב
2 כפות סוכר
80 גרם אבקת פודינג בטעם וניל
200 גרם שמנת חמוצה (או גבינת שמנת)
לקישוט:
קקאו
אופן ההכנה
- מסדרים את שכבת הביסקוויטים בתבנית אינגליש קייק ומברישים בחלב.
לשכבת הקפה: - מכניסים לקערה שמנת להקצפה, חלב, סוכר ואבקת פודינג בטעם אייס קפה ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב אך לא קשה. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
- באותו אופן מכינים את קרם הוניל.
- יוצקים את קרם הקפה מעל שכבת הביסקוויטים, משאירים בצד כחצי כוס מהקרם לקישוט.
- מסדרים מעל קרם הקפה שכבת ביסקוויטים נוספת ומברישים בחלב.
- יוצקים מעל את קרם הוניל ומיישרים.
- מזלפים מעל את יתרת קרם הקפה, ומכניסים למקפיא.
- לפני ההגשה זורים מעל אבקת קקאו.
אפשר לאכול קפוא או קר.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים

















