פוריםמיס פטל – שרית נובק

עוגיות שוקולד צ'יפס מקושטות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
100 גרם סוכר חום
200 גרם סוכר לבן
1 כפית תמצית וניל טהור
2 ביצים
2 כוסות קמח לבן מנופה
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס 66%
2 כפות  סוכריות קונפטי ולבבות
רבע כוס סוכריות מיני מיני עדשים
רבע כוס מיני מרנג צהוב/ ורוד/ כחול/ לבן

אופן ההכנה

1.מחממים תנור ל-170 מעלות.
2.בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקרימים חמאה וסוכרים כ-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
3.מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומעבדים עד להטמעה מלאה. מוסיפים מלח ותמצית וניל.
4.מוסיפים קמח וסודה לשתיה ומעבדים בקצרה רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5.מוסיפים נטיפי שוקולד ציפס, מזרה קונפטי, סוכריות עדשים ומרנגים ומערבבים קלות.
6.לעוגיות קטנות – יוצרים כדורים בקוטר כ-4 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. שומרים על מרווחים גדולים בין העוגיות.
7.לעוגייה גדולה – מניחים מהתערובת בתוך רינג עד ל-1/3 גובה הרינג.
8.מפזרים מעל הכדורים שוקולד צ'יפס, עדשים וקונפטי נוספים.
9.מכניסים לתנור חם ואופים 9-11 דקות לעוגיות קטנות, או 15-20 דקות לעוגיה גדולה (תלוי בגודל) עד שהעוגיות משחימות קלות בקצוות והן עדיין בהירות ורכות במרכז.
10.מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות והתקשות בתבנית, ואז מעבירים לקופסה אטומה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים