שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				לבצק עוגיות:
90 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום כהה
110 גרם חמאה רכה, בטמפרטורת החדר
190 גרם קמח לבן מנופה
1 כפית קינמון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
לסחלב:
1 חפיסת סחלב של מימונס
4 כוסות חלב
קוקוס טחון של מימונס
קינמון טחון
			אופן ההכנה		
				- מערבבים היטב סוכר חום, סוכר לבן וחמאה.
 - מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים.
 - מערבבים בנפרד קמח עם מלח, אבקת אפיה וקינמון ומוסיפים לתערובת.
 - מערבבים בקצרה לאיחוד.
 - מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד.
 - יוצרים כדורים במשקל כ-60 גרם ומכניסים לתבנית מאפינס (כדאי לרפד את התבנית במנג'טים – לחילוץ קל).
 - יוצרים גומה בכל כדור ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-15 דקות.
 - מוצאים מהתנור ואם צריך מעמיקים מחדש את השקעים.
 - מכניסים לאפיה נוספת למשך כ-7-10 דקות עד שהעוגיות מתייצבות.
 - מוציאים מהתנור ומצננים
 - מכינים את הסחלב לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים לכוסות.
 - מוסיפים מעל קוקוס טחון וקינמון ומגישים חם.
 
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				





















