1. מערבבים את החלב פחות כוס אחת, שמנת והסוכר ומביאים לרתיחה.
2. בינתיים מערבבים את כוס החלב הנותרת עם הקורנפלור עד שלא יהי וגושים.
3. כשהתערובת החלב רותחת, מוסיפים את הקורנפלור בזרם דק ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת הופכת סמיכה.
4. יוצקים לכלים אישיים, מכסים בניילון נצמד ומקררים מספר שעות, עדיף במשך הלילה.
לסירופ:
5. מבשלים סוכר ומים עד לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שנוצר סירופ סמיך.
6. מסירים מהאש. מוסיפים מיץ לימון, מי ורדים וצבע מאכל אדום. מצננים.
7. בהגשה יוצקים סירופ על כל מנה.
ניתן להגיש עם פיסטוק חלבי קלוי וקצוץ, קוקוס, בוטנים קלויים וקצוצים וכו.