פוריםיום הולדתשוקולדמיס פטל – שרית נובק

לבבות בראוניז

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבראוניז:

200 גרם חמאה
20 גרם שוקולד חלב
4 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום (לא דמררה)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח
2 כפות ברנדי
2 כפות קקאו

לציפוי:

מיני מיני עדשים
200 גרם שוקולד חלב

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה, מערבבים לתערובת חלקה.
  2. טורפים ביצים בקערה, מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום ותמצית וניל.
  3. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
  4. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
  5. שופכים לתבנית סיליקון ומכניסים לתנור. 
אופים כ-15-20 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט. זהירות לא לייבש.
  6. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות. מחלצים מהתבנית. (אפשר להקפיא לחילוץ קליל).
  7. שופכים סוכריות מיני עדשים לתבנית ומכסים בשכבה דקה של שוקולד מומס. מצמידים את הבראוניז ומקררים עד להתקשות של השוקולד. מחלצים מהתבנית ומגישים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים