שוקולדקינוחיםללא אפיהללא גלוטן

טראפלס שקדים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

80 כדורי טראפלס קטנים
½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
500גרם שוקולד מריר מעולה 48%
4כפות (60 מ"ל) ליקר אמרטו (אפשר גם ליקר אחר)
½ כוס (50 גרם) שקד מולבן גרוס
קקאו טהור עשיר

אופן ההכנה

1. מחממים שמנת עד הרתחה ומורידים מהאש.
2. מוסיפים את השוקולד. מוודאים שהשמנת מכסה את השוקולד ומניחים לדקה.
3. מערבבים עם מטריפה את השמנת והשוקולד עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם.
4. מוסיפים ליקר, שקדים גרוסים ומערבבים.
5. מקררים את התערובת במקרר לפחות שעתיים. כשהתערובת התקשתה, מגלגלים כדורים קטנים ואחידים בגודלם. יש לגלגל כל כדור באבקת קקאו.
6. כדאי להגיש בתוך עטרות נייר או על צלחת יפה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים