שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
80 כדורי טראפלס קטנים
½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
500גרם שוקולד מריר מעולה 48%
4כפות (60 מ"ל) ליקר אמרטו (אפשר גם ליקר אחר)
½ כוס (50 גרם) שקד מולבן גרוס
קקאו טהור עשיר
אופן ההכנה
1. מחממים שמנת עד הרתחה ומורידים מהאש.
2. מוסיפים את השוקולד. מוודאים שהשמנת מכסה את השוקולד ומניחים לדקה.
3. מערבבים עם מטריפה את השמנת והשוקולד עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם.
4. מוסיפים ליקר, שקדים גרוסים ומערבבים.
5. מקררים את התערובת במקרר לפחות שעתיים. כשהתערובת התקשתה, מגלגלים כדורים קטנים ואחידים בגודלם. יש לגלגל כל כדור באבקת קקאו.
6. כדאי להגיש בתוך עטרות נייר או על צלחת יפה.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים