שוקולדמיס פטל – שרית נובק

טראפלס שוקולדי עשיר בקקאו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%
½ כוס (125 מ"ל) שמנת להקצפה
קורט מלח
½ כפית תמצית בטעם וניל
קקאו

אופן ההכנה

1. שופכים את השוקולד לקערה.
2. שמים בסיר שמנת, מלח ותמצית וניל לסיר ומביאים לסף רתיחה.
3. שופכים את השמנת על השוקולד, מניחים לדקה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4. מכניסים למקרר להתייצבות, לכשעתיים.
5. מוציאים מהמקרר, לוקחים עם כפית מהתערובת ויוצרים כדורים. מגלגלים בקקאו.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים