1. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, גבינה, סוכר, ביצה, ריוויון ומלח ומערבבים במשך דקה.
2. מוסיפים את השמרים ומערבבים 5 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה ומערבבים 2 דקות נוספות.
3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה כחצי שעה.
4. מחממים שמן במחבת.
5. בעזרת כף חותכים מהבצק עיגולים בגודל משמש.מטגנים את העיגולים משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב.
6. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על גבי נייר מגבת לספיגת עודפי השמן.
7. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד.