שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
2 בננות פרוסות
100 גרם חמאת בוטנים
150 גרם שוקולד מריר
2 כפות ברס – אגוזי לוז מסוכרים
אופן ההכנה
- מניחים בתבנית נייר אפיה.
- מסדרים פרוסות בננות בצפיפות על גבי נייר האפייה.
- מרככים במיקרוגל חמאת בוטנים שהמרקם יהיה רך יותר, מורחים מעל ומכניסים להתייצבות במקפיא לכ-15 דקות.
- מכניסים לקערה חסינת חום שברי שוקולד ומכניסים למיקרוגל להמסה בפולסים של 10-15 שניות, מערבבים אחרי כל פעם עד שהשוקולד נמס.
- שופכים את השוקולד מעל שכבת חמאת הבוטנים ומיישרים. מפזרים מעל ברס ומכניסים להתייצבות במקפיא
שומרים בהקפאה.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים