שתף את המתכון:		
				
													
								
								שיתוף ב facebook
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב linkedin
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב email
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב pinterest
							
																	
				
													
								
								שיתוף ב whatsapp
							
																	
				
			החומרים		
				1 שקית (100 גרם) שקד מולבן שלם
½ כוס (50 גרם) פקאן מסוכר
200 גרם נטיפים בטעם שוקולד לבן
1 פחית (400 גרם) חלב ממותק
2 כוסות (200 גרם) קוקוס טחון
1 קופסא (90 גרם) דובדבנים מסוכרים חתוכים לחצי
			אופן ההכנה		
				1. קולים את השקדים בתנור או בטוסטר-אובן כעשר דקות בחום של 150 מעלות.
2. ממיסים שוקולד במיקרו באינטרוולים של 30 שניות עד שנמס לגמרי.
3. אל השוקולד המומס מוסיפים חלב ממותק, קוקוס טחון, דובדבנים, שקדים ואגוזי פקאן ומערבבים היטב.
4. מעבירים לתבנית מרופדת בניר אפייה או נייר שעווה ומצננים מספר שעות עד התקשות.
5. הופכים מעל קרש חיתוך, מקלפים את הנייר וחותכים לריבועים בגודל 2 על 2 ס"מ.
6. שומרים במקרר.
			נעים להכיר		
				
			מוצרים רלוונטיים		
				
			איך אפשר בלי מתכון טוב		
				
			מתכונים נוספים		
				



















