קינוחיםמיס פטל – שרית נובק

גלידת פירות יער ושברי מרנג

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

500 מ"ל שמנת להקצפה 38% שומן
1 חפיסת פודינג בטעם וניל צרפתי
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס פטל קפוא
מיני מרנג ורוד

אופן ההכנה
  1.  ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם 2 כפות שמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
  2.  מקציפים את יתרת השמנת עם פודינג לקרם יציב.
  3. מוסיפים את השוקולד לקצפת ומערבבים.
  4. מוסיפים פטל קפוא וחצי מכמות המיני מרנג ומערבבים בקצרה.
  5. שופכים את התערובת לתבנית אינגליש קייק, מפזרים מלמעלה קצת פטל קפוא ומיני מרנג , מכניסים למקפיא ומקפיאים כ-6 שעות.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים