מיס פטל – שרית נובק

בראוניז קמח שקדים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 כוס קמח שקדים
½ כוס סוכר לבן
½ כוס סוכר חום
1/3 כוס קקאו
¼ כוס שמן
2 ביצים L
1 כפית תמצית וניל
½ כפית סודה לשתיה
¼ כפית מלח
½ כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בגודל 22*22 ס"מ בנייר אפיה.
  2. מערבבים קמח שקדים עם קקאו, סודה לשתיה, סוכר חום וסוכר לבן.
  3. מוסיפים ביצים, שמן, וניל ומלח ומערבבים.
  4. שומרים בצד 2 כפות מהשוקולד צ'יפס ומערבבים את השאר לתוך התערובת.
  5. שופכים את התערובת לתבנית ומיישרים. מפזרים מעל את השוקולד צ'יפס הנותר.
  6. מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים.
  8. חותכים לריבועים.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים