1. בקערה מערבבים את התערובת בראוניז עם החמאה והביצים כשתי דקות.
2. מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים קטנים. מומלץ לרפד את השקעים בעטרות נייר בגודל המתאים.
3. מוזגים מהבלילה 3/4 גובה בכל שקע.
4. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות אופים כ-10 דקות. מצננים היטב.
5. בעזרת כפית פריזאית מוציאים את חלקו העליון של המאפה וממלאים עם מלית אוכמניות את השקעים.
6. כל שקע מניחים חצי מרשמלו. את המרשמלו ניתן להשחים עם ברנר או בחום העליון של תנור.
7. מגישים בטמפרטורת החדר.