שבועותקינוחים

בלינצ'ס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

*17-18 יחידות | מחבת נון סטיק בקוטר 18*

4 ביצים
2 כוסות חלב (460 מ״ל)
4  כפות סוכר (60 גרם)
4 כפות שמן (25 מ״ל)
2  כוסות קמח לבן מנופה (280 גרם)

למילוי גבינה:
250 מ״ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינה לבנה / גבינת מסקרפונה
2  כפות פודינג בטעם וניל
2 כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל טהור

אבקת סוכר פטנט לפיזור מעל הבלינצ'ס.

אופן ההכנה

1.  שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. (ממליצה להעביר את התערובת אפילו דרך מסננת).
2. מחממים מחבת נון סטיק (ולא משמנים!) על אש נמוכה , יוצקים מעט מהתערובת ומטים את המחבת לצדדים כדי שהבלילה תגיע לכל שטח המחבת. (חשוב שהבלינצ׳ס יהיה דק).
3.  מטגנים כדקה בערך, הופכים בזהירות ומטגנים עוד כחצי דקה.
4.  ממשיכים כך עם יתרת הבלילה.
5. הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל, סוכר ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
6.  מוסיפים את הגבינה, מקפלים לאיחוד, ומעבירים לשקית זילוף.
7. שלב ההרכבה: על כל בלינצ׳ס מזלפים פס של קרם גבינה, סוגרים בצדדים ומגלגלים.
8 . בוזקים אבקת סוכר.

*מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים