כ-25 יחידות
125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
90 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס + 2 כפות)
220 גרם קמח לבן מנופה (1/2 1 כוסות)
20 גרם קקאו (2 כפות)
1 ביצה (L)
1 חלמון (L)
למילוי:
ממרח שוקולד לבן
לטופינג:
שוקולד לבן מומס
ברס אגוזי לוז מסוכרים
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח וקקאו ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
2. מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
3. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מתייצב ונוח לעבודה.
4. מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים.
5. מזלפים ממרח שוקולד לבן וסוגרים לצורת אוזן המן.
6. מעבירים למקפיא ל-30 דקות.
7. מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 10-12 דקות.
8. מצננים היטב בחוץ ועוברים לשלב הקישוט.
9. ממיסים שוקולד לבן , מזלפים על חצי אוזן המן ומפזרים מעל אגוזי לוז מסוכרים.
הערות:
במידה והשתמשתם בביצים קטנות / שהבצק מרגיש מעט יבש – תוסיפו 1-2 כפות חלב.
**מתכון, צילום ועריכה: לין טלקר**