חגי תשריקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

עוגת גבינה ורימונים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית בגודל 22 -20 ס"מ

לתחתית:
10 עלי פילו מופשרים
100 גרם חמאה ממסת

למלית גבינה:
200 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
100 גרם ריקוטה
75 גרם סוכר
1 כפית גרידת תפוז
40 גרם פודינג בטעם וניל maimon's
2 כפות קמח
2 ביצים

לציפוי:
200 גרם שמנת חמוצה
2 כפות אבקת סוכר maimon's

לקישוט:
גרגירי רימון

אופן ההכנה

1.מחממים תנור ל-170 מעלות.

לתחתית:
2.מברישים עלה פילו בחמאה מומסת ומניחים בתבנית כך שהעלה מכסה את התחתית ואת הדפנות ויוצא קצת מהשוליים.
3.מברישים עלה פילו נוסף ומניחים מעל חוזרים על הפעולה עם שאר העלים.

למלית גבינה:
4.מערבבים היטב את כל המצרכים לתערובת חלקה, שופכים לתבנית ומיישירים. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות עד שהמלית מתייצבת.

לציפוי:
5.מערבבים שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ושופכים מעל העוגה.
6.מכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומקררים.

לקישוט:

7.מעטרים בגרגירי רימון ושומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים