1.מחממים תנור ל-170 מעלות.
לתחתית:
2.מברישים עלה פילו בחמאה מומסת ומניחים בתבנית כך שהעלה מכסה את התחתית ואת הדפנות ויוצא קצת מהשוליים.
3.מברישים עלה פילו נוסף ומניחים מעל חוזרים על הפעולה עם שאר העלים.
למלית גבינה:
4.מערבבים היטב את כל המצרכים לתערובת חלקה, שופכים לתבנית ומיישירים. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות עד שהמלית מתייצבת.
לציפוי:
5.מערבבים שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ושופכים מעל העוגה.
6.מכניסים לתנור ל-5 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומקררים.
לקישוט:
7.מעטרים בגרגירי רימון ושומרים בקירור.