חגי תשריקינוחיםשירן מתתיהו

מיני טאקוס מתוק

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

5 טורטיות גדולות (או חבילת מיני)
1/4 כוס מייפל אמיתי
500 מ״ל קצפת לזילוף
חבילת פודינג וניל
תמצית וניל טהור

לטופינג:

סירופ בטעם מייפל ושוקולד
ברס אגוז לוז מסוכר
פירות יער טריים

אופן ההכנה

1.בעזרת כוס רחבה קורצים עיגולי טורטיה קטנים.
2.מברישים כל טורטיה במייפל שמתקרמל בתנור.
3.מחממים תנור ל190 מעלות טורבו.
4.מניחים את הטאקו על רשת כמו בסרטון ומכניסים לתנור 5-10 דקות (שימו עין) עד השחמה.
5.מצננים ורק אז מרימים מהתבנית.

מכינים קרם:

6.מקציפים יחד את כל המצרכים לקרם יציב.
7.מזלפים בתוך הטאקוס, מקשטים בתוספות.

אפשר להניח בקופסת מתנה וזה מהמם להגשה בחג!

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים