פוריםשבועותיום הולדתמיס פטל – שרית נובק

ריינבו קאפקייקס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

ל – 12 קאפקייקס:
1 תערובת עוגת וניל
4 ביצים
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
סוכריות קונפטי לקישוט

לקרם:
2 מכלים גדולים (1000 מ"ל) קצפת לזילוף
5 כפות פודינג לבן
צבעי מאכל ג'ל

אופן ההכנה
  1. מכינים את בלילת עוגת הווניל לפי ההוראות על גב האריזה.
  2. מוסיפים לבלילה חפיסת סוכריות קונפטי לקישוט ומערבבים בקצרה.
  3. יוצקים את הבלילה לתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים, 3/4 מגובה המנג'טים.
  4. מכניסים לתנור ואופים כ – 25 דקות.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
    מכינים את הקרם:
  1. מכניסים לקערה קצפת לזילוף ואבקת פודינג ומקציפים לקרם יציב.
  2. מחלקים את הקרם בין 6 קעריות קטנות ומוסיפים לכל קערית צבע:
    לצהוב – 3 טיפות צבע מאכל צהוב
    לכתום – 2 טיפות צבע מאכל אדום ו-3 טיפות צבע מאכל צהוב
    לאדום – 4 טיפות צבע אדום
    לירוק – 3 טיפות צבע ירוק
    לכחול – 3 טיפות צבע כחול
    לסגול – 2 טיפות צבע כחול ו-2 טיפות צבע אדום.
  1. במידת הצורך – מוסיפים עוד צבע מאכל לחיזוק הגוונים.
  2. מכניסים כל קרם בנפרד לשקית זילוף וגוזרים חור עבה בקצה, כ -2 ס"מ רוחב.
  3. פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה ומזלפים פסים צמודים מהקרמים לפי הסדר: אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, סגול.
  4. מכניסים כל קרם בנפרד לשקית זילוף וגוזרים חור עבה בקצה, כ-2 ס"מ רוחב.
  5. מגלגלים את הניילון כך שנוצר גליל עם הקרמים.
  6. מכינים שקית זילוף נוספת עם צנתר משונן.
  7. גוזרים את גליל הניילון נצמד מצד אחד ודחופים לתוך שקית הזילוף כשהצד הפתוח כלפי הצנתר.
  8. מזלפים תלוליות בצורה מעגלית מעל הקאפקייקס.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים