שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
ל – 12 קאפקייקס:
1 תערובת עוגת וניל
4 ביצים
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
סוכריות קונפטי לקישוט
לקרם:
2 מכלים גדולים (1000 מ"ל) קצפת לזילוף
5 כפות פודינג לבן
צבעי מאכל ג'ל
אופן ההכנה
- מכינים את בלילת עוגת הווניל לפי ההוראות על גב האריזה.
- מוסיפים לבלילה חפיסת סוכריות קונפטי לקישוט ומערבבים בקצרה.
- יוצקים את הבלילה לתבניות מאפינס מרופדות במנג'טים, 3/4 מגובה המנג'טים.
- מכניסים לתנור ואופים כ – 25 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מכינים את הקרם:
- מכניסים לקערה קצפת לזילוף ואבקת פודינג ומקציפים לקרם יציב.
- מחלקים את הקרם בין 6 קעריות קטנות ומוסיפים לכל קערית צבע:
לצהוב – 3 טיפות צבע מאכל צהוב
לכתום – 2 טיפות צבע מאכל אדום ו-3 טיפות צבע מאכל צהוב
לאדום – 4 טיפות צבע אדום
לירוק – 3 טיפות צבע ירוק
לכחול – 3 טיפות צבע כחול
לסגול – 2 טיפות צבע כחול ו-2 טיפות צבע אדום.
- במידת הצורך – מוסיפים עוד צבע מאכל לחיזוק הגוונים.
- מכניסים כל קרם בנפרד לשקית זילוף וגוזרים חור עבה בקצה, כ -2 ס"מ רוחב.
- פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה ומזלפים פסים צמודים מהקרמים לפי הסדר: אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, סגול.
- מכניסים כל קרם בנפרד לשקית זילוף וגוזרים חור עבה בקצה, כ-2 ס"מ רוחב.
- מגלגלים את הניילון כך שנוצר גליל עם הקרמים.
- מכינים שקית זילוף נוספת עם צנתר משונן.
- גוזרים את גליל הניילון נצמד מצד אחד ודחופים לתוך שקית הזילוף כשהצד הפתוח כלפי הצנתר.
- מזלפים תלוליות בצורה מעגלית מעל הקאפקייקס.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים