16 יחידות
תבנית מרובעת 20*20
לתחתית:
1 תערובת להכנת כדורי שוקולד maimon's
120 מ"ל מים
4 כפות שמן
לקרם:
2 מיכלים (400 מ"ל) קצפת לזילוף maimon's
1 חבילה פודינג בטעם וניל maimon's
למילוי:
קרם נוגט maimon's
לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% maimon's
2 כפות שמן
לקישוט:
אגוז מלך קלוף maimon's
סוכריות קונפטי לקישוט maimon's
לתחתית:
1.מכינים את תערובת כדורי השוקולד על פי הוראות ההכנה בגב האריזה.
2.משטחים את הבלילה בתבנית ריבוע 20*20 ומכניסים למקפיא לשעה.
לקרם:
3.מקציפים את הקצפת עם הפודינג במהירות גבוהה עד לקבלת קרם יציב, מעבירים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן.
למילוי:
4.מוציאים את התחתית מהמקפיא, חותכים לריבועים בגודל הרצוי.
5.מזלפים את הקרם מסביב ואת החור שנוצר במרכז ממלאים בקרם נוגט.
מקפיאים כשעה.
לציפוי:
6.ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה, מוסיפים שמן ומערבבים לאיחוד.
7.טובלים את הקרמבו בשוקולד ומוסיפים קישוטים.
ניתן לשמור במקרר עד 6 ימים.