קינוחים

קרמבו מהיר ואלגנטי

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

20-25 עוגיות עגולות

לקרם:

1 (80 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי
1 כוס (240 מ"ל) חלב
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
לציפוי שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 כפית שמן

אפשרויות קישוט

פקאן מסוכר שבור לחתיכות
סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

1. במערבל מקציפים את השמנת עם החלב והאינסטנט פודינג לקרם חלק ויציב. מכניסים לשק זילוף.
2. ממיסים שוקולד במיקרו או בבן-מארי ותוך ערבוב מוסיפים את השמן (המטרה: לתת ברק לשוקולד).
3. שמים את השוקולד המומס בכלי עמוק או בכוס גבוהה, שיהיה נוח לטבול בו את הקרמבו.

להרכבה:

4. מזלפים קרם על העוגייה, טובלים בשוקולד ואם רוצים מיד טובלים בקישוטים שהכנו.
5. מכניסים למקרר כדי שהשוקולד יתקשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים