מרתיחים בסיר כפית מלח, 2 כפיות סוכר, 2 כוסות מים וכוס שמן עד שמבעבע.
מנמיכים את העוצמה ומוסיפים 2 כוסות קמח.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ונערבב עד לקירור של הבצק.
מוסיפים בהדרגה 5-7 ביצים (תלוי בגודל כוס שהשתמשתם לפני). מוסיפים אחת אחת עד שמגיעים למרקם הרצוי (כמו בסרטון). אם הבלילה דביקה מידי להוסיף קמח אם היא קשה מידי להוסיף ביצה.
לאחר מכן מעבירים לשקית זילוף, מזלפים עיגולים על ריבועי נייר אפייה ומכניסים למקפיא לחצי שעה (לא חובה אפשר לטגן גם עם הנייר).
מחממים סיר לטיגון עם שמן עמוק ונטגן מכל צד עד שמשחים.
לאחר מכן מצננים את הקרולר.
הכנת הקרם:
בקערה מערבבים עם מטרפה (שלא יהיה גושים), אבקת סוכר וחלב למקרם נוזלי אך לא נוזלי מידי (ראו סרטון) במידה ונוזלי מוסיפים אבקת סוכר ואם פירורי מדי מוסיפים חלב.
טובלים את הקרולר בקרם, מניחים בצד לכמה דקות להתייצבות