לקראמבל קקאו:
120 גר' חמאה קרה
100 גר' (חצי כוס) סוכר
45 גר' (שליש כוס) קמח לבן רב תכליתי
30 גר' (3 כפות) אבקת קקאו דל שומן
50 גר' שקד מולבן טחון
לקרם גבינה:
1 גביע (200 גר') גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
½ חבילה (40 גר') אינסטנט פודינג וניל צרפתי של
לקולי פטל:
200 גר' פטל קפוא מופשר
50 גר' אבקת סוכר
קראמבל קקאו:
1. מניחים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עם לקבלת פירורי בצק.
2. מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ- 10 דקות בחום של 160 מעלות. הבצק ישתטח בתבנית במהלך האפייה וזה בסדר.
3. לאחר האפייה מצננים את הבצק. ניתן גם להעביר למקרר שיתקשה.
4. כשהבצק קר דיו מפוררים אותו בידיים (או במעבד מזון) לפירורים גסים ושומרים בקירור עד להרכבת המנה.
קרם גבינה:
5. מערבלים במיקסר את המסקרפונה, השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג עד לקבלת קרם רך. חשוב לא לערבל יותר מדי כי אז הקרם יהיה מאוד סמיך וקשה לזילוף (אם זה קורה אפשר להוסיף מעט שמנת מתוקה ולערבב בתנועת קיפול).
קולי פטל:
6. טוחנים בשייקר או בבלנדר מוט את הפטל המופשר עם אבקת הסוכר עד לקבלת רוטב אחיד. יהיו בו מעט גושים קטנים מגרגרי הפטל וזה בסדר.
הרכבת המנה:
7. מסדרים בכל צנצנת שכבות של פירורים וקרם. הכי נוח לזלף את הקרם בשק זילוף, אבל אפשר גם להעביר לצנצנת בעזרת כפית.
8. מעל הכל יוצקים כף נדיבה של קולי פטל. ניתן לקשט בזילוף נוסף של קרם ובפירורי קראמבל.