לצנצנת בקוטר 20 ס״מ
לכדורי שוקולד:
1 חבילת תערובת להכנת כדורים בטעם שוקולד
לקרם וניל:
500 מל׳ שמנת מתוקה להקצפה
125 גרם גבינת מסקרפונה
1 חבילת פודינג בטעם וניל צרפתי
לקרם שוקו:
500 מל׳ שמנת מתוקה להקצפה
125 גרם גבינת מסקרפונה
חבילת פודינג בטעם שוקולד
לציפוי גנאש:
250 גרם שוקולד צ׳יפס מריר מעולה 48%
250 מל׳ שמנת מתוקה
לקישוט:
תותים
לקצפת:
250 מל׳ שמנת מתוקה להקצפה
2 כפות פודינג בטעם וניל צרפתי
ניתן להוסיף גבעות קצפת (לא חובה)
1. מכינים את כדורי השוקולד כפי שמופיע על האריזה.
2. מהדקים מחצית מהתערובת לתחתית הצנצנת. נרדד את התערובת שנשארה על גבי נייר אפייה ונקרוץ לבבות בעזרת חותכן לב.
נוציא את השאריות ונכין מהם כדורים.
הכנת הקרמים:
3. מקציפים כל קרם בנפרד – שמנת, מסקרפונה ופודינג עד קבלת קרם יציב ורך (לא יציב מידי)
4. מעבירים את קרם הוניל וקרם השוקו לשקיות זילוף וגוזרים פתח רחב.
הכנת הגנאש:
5. ממיסים יחד במיקרו שמנת ושוקולד (כדקה וחצי) ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק.
הרכבת הקינוח:
6. מדביקים את הלבבות ותותים חתוכים על דפנות הצנצנת.
7. מזלפים את קרם הוניל ומעליו מזלפים את קרם השוקו. ניישר עם פלטה מדורגת.
מוסיפים מעל את הגנאש ומניחים במרכז את כדורי השוקולד.
8. ניתן לזלף מעל קצפת ולקשט בסוכריות לבבות/תותים/שוקוצ׳יפס או מה שאוהבים. שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים.