עוגיותיום הולדתשוקולד

קוקיגלידה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

8 כריכי גלידה בקוטר 10 ס"מ:

החומרים:

לבצק העוגיות:

100 גרם חמאה

1 כוס (200 גרם) סוכר דמררה

1 ביצה גדולה בטמפרטורת חדר

2 כפיות דבש

2/3 כוס (90 גרם) קמח

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1 כוס שוקולד צ׳יפס 66%

למלית:
2 חבילות (190 גרם) פודינג שוקולד אמיתי

½ 4 מיכלים (1100 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה

½ כוס מיני מיני עדשים

 

לציפוי:

סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

לבצק העוגיות:

  1. מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
  2. מערבלים בקערת מיקסר, חמאה וסוכר לקרם בהיר.
  3. מוסיפים ביצה ודבש ומערבלים פנימה.
  4. מנפים לקערה את כל החומרים היבשים ומוסיפים לבלילה שבמיקסר.
  5. מערבבים פנימה את השוקולד צ׳יפס.
  6. בעזרת כף מוצאים 16 תלוליות ואופים כ-12 דקות.
  7. ממתינים עד שהעוגיות מצוננות לגמרי ומתקשות.

למלית:

  1. יוצקים שמנת מתוקה לקערת המיקסר, מוסיפים פודינג שוקולד אמיתי ומקציפים בעזרת בלון ההקצפה לקצף יציב.

9.מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על מחצית מהעוגיות פודינג.

10.מפזרים על כל עוגייה מיני מיני עדשים ומכסים בעוגייה שנייה ליצירת כריך עוגיות. מהדקים קלות את שתי העוגיות זו לזו ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות, עד להקפאה מלאה.

לציפוי:

11.מפזרים סוכריות צבעוניות לקישוט על משטח עבודה ומגלגלים את צידי העוגיות על הסוכריות כך שייצפו אותן מסביב.

12.מחזירים להקפאה עד להגשה.

ניתן לאחסן במקפיא עד שבועיים .

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים