אייסים

קוקטייל פסיפלורה קפוא – מכיל אלכוהול

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

450 מ"ל אייס בטעם פסיפלורה
1050 מ"ל מים קרים
120 מ"ל רום קוקוס
חצי לימון
לקישוט – 10 עלי נענע טריים/פלח אננס/פרוסות פסיפלורה מיובשת

אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל החומרים בקנקן גדול ומוזגים לתוך מיכל ה-Ninja Slushi עד לקו המקסימום.
  2. בוחרים בתוכנית קוקטייל קפוא (Frozen cocktail). התוכנית תתחיל בטמפרטורת ברירת מחדל, ניתן להתאים את רמת הקירור לפי העדפה אישית.
  3. מפעילים עד לצפצוף המכשיר המסמן כי המשקה הגיע לטמפ' שנבחרה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים