שבועותמיס פטל – שרית נובק

קונוסים במילוי פודינג וניל ופיסטוק

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

חבילת קונוסים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
2 כפות פודינג וניל
1/3 כוס (50 גרם) שוקולד לבן
1/3 כוס (50 גרם) פיסטוקים קצוצים דק
פירות אדומים

אופן ההכנה

1. מכינים את הקונוסים: ממיסים את השוקולד הלבן ומכניסים את הפיסטוקים לקערית.
2. טובלים את שפת הקונוסים בשוקולד הלבן ומגלגלים בפיסטוקים.
3. מניחים להצטננות והתקשות מחדש של השוקולד.
4. מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת עם ופודינג עד שמתקבל קרם יציב.
5. מזלפים את הקרם לתוך הקונוסים וממשיכים תלולית קטנה מלמעלה.
6. מצמידים מלמעלה דובדבן. (או פרי אחר)
7. שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים