1. מכינים את התערובת לפי ההוראות ומחלקים אותה בין תבניות מאפינס.
2. מטביעים בכל תבנית שוקובונס אחד בתוך התערובת.
3. מכניסים לתנור ואופים כ-15-20 דקות עד שהמאפינס יציבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
(כשהמאפינס קרים מכינים את הקרם)
הכנת הקרם:
4. מקציפים ביחד מיכל שמנת עם פודינג וניל ומכניסים לשקית זילוף.
5. מקציפים ביחד מיכל נוסף של שמנת עם פודינג שוקולד ומכניסים לשקית זילוף.
6. גוזרים חור בקצה שתי השקיות ומכניסים את שתיהן ביחד לתוך שקית זילוף שלישית עם צנטר כוכב.
7. מזלפים תלוליות מעל המאפינס.
מקשטים בקינדר בואנו מיני מיקס מלמעלה. שומרים בקירור.