פוריםמיס פטל – שרית נובק

פשוט נשיקות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

5 חלבונים
350 גרם סוכר לבן
1 כפית קורנפלור
1 כפית תמצית אפיה בטעם וניל
נייר אפייה

אופן ההכנה

 

1. שופכים את החלבונים לקערה נקייה. טורפים יחד עם הסוכר.

2. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי) ומחממים מעל האדים על אש נמוכה תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.

3. מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-5 דקות. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים כפית קורנפלור. מקציפים במהירות גבוהה 5 דקות נוספות, עד שהקערה קרה למגע.

4. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. אם רוצים נשיקות בצבעים, מטפטפים פנימה כמה טיפות של צבע מאכל ולערבב היטב.

5. מכניסים את הקצף שנוצר לשקית זילוף עם צנתר מתאים ומזלפים נשיקות קטנטנות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

6. אופים בטורבו בחום נמוך, 50-70 מעלות למשך כ-5 שעות (אפשר למשך הלילה), עד שהנשיקות קשות, גם מבפנים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים