1. שופכים את החלבונים לקערה נקייה. טורפים יחד עם הסוכר.
2. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי) ומחממים מעל האדים על אש נמוכה תוך ערבוב מדי פעם, עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.
3. מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ-5 דקות. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים כפית קורנפלור. מקציפים במהירות גבוהה 5 דקות נוספות, עד שהקערה קרה למגע.
4. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. אם רוצים נשיקות בצבעים, מטפטפים פנימה כמה טיפות של צבע מאכל ולערבב היטב.
5. מכניסים את הקצף שנוצר לשקית זילוף עם צנתר מתאים ומזלפים נשיקות קטנטנות בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
6. אופים בטורבו בחום נמוך, 50-70 מעלות למשך כ-5 שעות (אפשר למשך הלילה), עד שהנשיקות קשות, גם מבפנים.