קינוחיםמיס פטל – שרית נובק

פנקוטה שוקולד לבן ופירות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

250 מ"ל שמנת להקצפה
100 גרם שוקולד לבן
1 כוס חלב
8 גרם אבקת ג'לטין
40 גרם מים קרים

ג'לי תות
פירות שאוהבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הג'לטין עם המים וממתינים 15 דקות.
  2. קוצצים את השוקולד ומכניסים לקערה חסינת חום.
  3. מוסיפים שמנת וחלב ומחממים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שכל השוקולד נמס ומצננים מעט.
  4. ממיסים את הג'לטין במיקרו במשך כ-10-15 שניות ומוסיפים לתערובת את השמנת.
  5. ממערבבים היטב ומוזגים לכוסות הגשה.
  6. מכניסים למקרר להתייצבות.
  7. מכינים ג'לי תות לפי ההוראות הכנה שרשומות על האריזה.
  8. מוזגים מעל הפנקוטה ומכניסים למקרר להתייצבות.
  9. לפני ההגשה מקשטים בפירות.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים