1. משרים את הג'לטין במים קרים
2. מרתיחים חלב, מקל וניל חצוי ומגורר ודבש
3. מסננים ויוצקים לקערה עם השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4. מוסיפים את השמנת המתוקה הקרה ומערבבים עם מוט בלנדר
5. מוזגים לכוסות עד ל 3/4 הגובה ושומרים במקרר.
6. מחממים את הסוכר והגלוקוזה או הדבש עד לקבלת קרמל.
7. שופכים מים רותחים על הקרמל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
8. מניחים כף מרוטה מהקרמל מעל כל אחת מהכוסות.
הטיפ של מיקי:
9. מומלץ לשמור את הקרמל בקערה נפרדת לחמם
10. ולמזוג מעל קרם השמנת בטרם ההגשה.