שבועותקינוחיםמיקי שמו

פנה קוטה וניל, שוקולד לבן ורוטב קרמל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כ – 20 מנות (כוסות צ'ייסר)
1 כוס חלב
1 כף דבש (גלוקוזה)
5 גרם ג'לטין ו – 30 גרם מים קרים
400 גרם שוקולד לבן
500 גרם שמנת מתוקה 38%
1 מקל וניל חצוי ומגורר

לרוטב הקרמל:

1 כוס (120 גרם) סוכר
1 כף גלוקוזה או דבש
1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה

1. משרים את הג'לטין במים קרים
2. מרתיחים חלב, מקל וניל חצוי ומגורר ודבש
3. מסננים ויוצקים לקערה עם השוקולד הלבן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
4. מוסיפים את השמנת המתוקה הקרה ומערבבים עם מוט בלנדר
5. מוזגים לכוסות עד ל 3/4 הגובה ושומרים במקרר.
6. מחממים את הסוכר והגלוקוזה או הדבש עד לקבלת קרמל.
7. שופכים מים רותחים על הקרמל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
8. מניחים כף מרוטה מהקרמל מעל כל אחת מהכוסות.

הטיפ של מיקי:

9. מומלץ לשמור את הקרמל בקערה נפרדת לחמם
10. ולמזוג מעל קרם השמנת בטרם ההגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים