פוריםעוגיותמיס פטל – שרית נובק

פינוקי שקדים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

(כ-40 עוגיות)

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
½ כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית אפיה בטעם וניל
2 כוסות קמח לבן רב תכליתי
קורט מלח
1 כוס שקד מולבן טחון
כפית גרידת תפוז או לימון

לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

1.      מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.      במיקסר מקציפים חמאה, אבקת סוכר ותמצית וניל כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה.

3.      מוסיפים קמח ומלח ומאחדים.

4.      מוסיפים שקדים טחונים וגרידת תפוז. (אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח).

5.      מגלגלים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-  11-13 דקות עד שהתחתית מזהיבה מעט.

6.       מוציאים מהתנור, מקררים ומגלגלים באבקת סוכר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים