במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר, אבקת סוכר, נענע וקמח לתערובת פירורית.
מוסיפים מיץ לימון או תמצית לימון ומים קרים ולעבד עד שנוצר בצק. מכסים בניילון ומקררים כחצי שעה במקרר.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומכל חלק מגלגלים גליל בקוטר של כ-4 ס"מ. עוטפים כל גליל בניילון נצמד או נייר אפייה ומקפיאים 15 דקות או עד שהבצק מתקשה ונוח לפריסה.
פורסים כל גליל לפרוסות בעובי ½ ס"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 3-4 ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 7 ? 8 דקות. מצננים היטב ומפדרים באבקת סוכר. שומרים בכלי אטום.