לחם ומאפים

פוקצ'ה במלית גבינת פטה, זיתי קלמטה ובצל סגול

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לבצק:

2 כפיות מלח
4 כפות סוכר
4 כפות שמן זית
3 כוסות (600 מ"ל) מים פושרים
1 ק"ג קמח שמרים לפיצה ופוקאצ'ה

למילוי:

250 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת
200 גרם זיתי קלמטה מגולענים
3 בצלים סגולים קצוצים

להגשה:

שמן זית
מעט מלח ים

אופן ההכנה

1.       בקערת מיקסר עם וו לישה יוצקים את קמח השמרים, מלח וסוכר, מערבלים קלות.
2.       מוסיפים את המים בהדרגה לבסוף שמן זית תוך כדי לישה ומערבלים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק.
3.       מכסים ומניחים להתפחה כ 45- דקות בטמפרטורת החדר- עד להכפלת הבצק או למשך לילה במקרר
4.       מחלקים את הבצק ל- 9 יחידות. מכל יחידה צרו מלבן בצק במידות 25/8 ס"מ
5.       מפזרים שכבה של גבינת בולגרית זיתים ובצל סגול
6.      מתפיחים במשך כ 30- דקות
7.       אופים ב – 230 מעלות כ 8-9 דק' עד להשחמה קלה
8.       בוזקים מעט שמן זית מלח-ים ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים