1. בקערת מיקסר עם וו לישה יוצקים את קמח השמרים, מלח וסוכר, מערבלים קלות.
2. מוסיפים את המים בהדרגה לבסוף שמן זית תוך כדי לישה ומערבלים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק.
3. מכסים ומניחים להתפחה כ 45- דקות בטמפרטורת החדר- עד להכפלת הבצק או למשך לילה במקרר
4. מחלקים את הבצק ל- 9 יחידות. מכל יחידה צרו מלבן בצק במידות 25/8 ס"מ
5. מפזרים שכבה של גבינת בולגרית זיתים ובצל סגול
6. מתפיחים במשך כ 30- דקות
7. אופים ב – 230 מעלות כ 8-9 דק' עד להשחמה קלה
8. בוזקים מעט שמן זית מלח-ים ומגישים.