1. בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר ומערבבים כדקה. מוסיפים מים, שמן זית ואת המלח בסוף. לשים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.
2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להכפלת הנפח. מחממים תנור ל-200 מעלות. בקערה מערבבים שמן זית, מלח גס ושום כתוש.
3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומוציאים לו את האוויר.
4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. כל חלק פותחים בעזרת הידיים לצורת אליפסה.
5. מניחים על תבנית מכוסה בנייר אפייה.
6. יוצרים שקעים בעזרת האצבעות ומורחים מעל את הציפוי.
7. אופים 10-12 דקות