שוקולד

פודינג לחם שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית חסינת אש בנפח שני ליטר
500 גרם לחם לבן פרוס
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
1 שקית (100 גרם) שקד מולבן פרוס
300 מ"ל חלב
300 מ"ל שמנת מתוקה
1 ביצה
3 (60 גרם) חלמונים
3 כפות (60 גרם) סוכר
½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מניחים בקערה את הלחם בשכבות ומפזרים בין הפרוסות שקדים ושוקולד (משאירים כף מהשקדים לסוף). מחממים בסיר את החלב והשמנת.
3. טורפים בקערה את הביצה, החלמונים והסוכר. כשהחלב מתקרב לרתיחה יוצקים לתוך תערובת הביצים ע"י השוואת טמפרטורות וטריפה מתמדת.
4. מוסיפים את תמצית הווניל לבלילה מוזגים לקערה עם הלחם ומחכים 10 דקות. מפזרים את יתר השקדים ואופים 45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב. מגישים חם.
5. ניתן לפזר בין שכבות הלחם גם קליפות הדרים מסוכרות קצוצות או שבבי פקאן מסוכר ואפילו קוקוס.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים