1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. מניחים בקערה את הלחם בשכבות ומפזרים בין הפרוסות שקדים ושוקולד (משאירים כף מהשקדים לסוף). מחממים בסיר את החלב והשמנת.
3. טורפים בקערה את הביצה, החלמונים והסוכר. כשהחלב מתקרב לרתיחה יוצקים לתוך תערובת הביצים ע"י השוואת טמפרטורות וטריפה מתמדת.
4. מוסיפים את תמצית הווניל לבלילה מוזגים לקערה עם הלחם ומחכים 10 דקות. מפזרים את יתר השקדים ואופים 45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב. מגישים חם.
5. ניתן לפזר בין שכבות הלחם גם קליפות הדרים מסוכרות קצוצות או שבבי פקאן מסוכר ואפילו קוקוס.