שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
לתבנית מלבנית בינונית (24*32)
200 גרם שוקולד מריר 50%
150 גרם חמאה
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3 ביצים
2 כפות קקאו
3/4 כוס (100 גרם) קמח
1/4 כפית מלח
100 גרם שוקולד חלב קצוץ
חבילת דפי פילו
ספריי שמן לריסוס
אופן ההכנה
- ממיסים יחד במיקרו שוקולד וחמאה בפולסים של 30 שניות ומערבבים להמסה מלאה.
- מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את המצרכים היבשים ולבסוף את השוקולד החלב הקצוץ.
- מערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מרססים דף פילו במעט ספריי שמן, מניחים מעליו דף נוסף ומקפלים לדוגמת מניפה.
- חוזרים על הפעולה ומניחים את המניפות מעל הבראוניז (צמוד אך לא בצפיפות) ומרססים מעל בספריי שמן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 15-20 דקות עד שהפילו שחום מלמעלה. מ
- מצננים, חותכים ומגישים.
שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, מחממים לפני ההגשה.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים




















