פוריםמיס פטל – שרית נובק

ענני מרנג ואוכמניות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

3 חלבונים
1 כוס סוכר
1 פודינג בטעם וניל צרפתי
מלית אוכמניות

אופן ההכנה

1. מקציפים חלבונים.
כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים אבקת סוכר ומקציפים למרנג יציב. מוסיפים פודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.
2. מחממים תנור לטמפרטורה של 100 מעלות, טורבו.
3. מניחים תלוליות מהתערובת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. מניחים מעל כל תלולית כפית מלית אוכמניות ועם קיסם "מציירים" צורה מעגלים כדי לקבל משויישת.
5. מכניסים לתנור ואופים כשעה-שעה וחצי.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים