שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
לבסיס
6 ביצים מופרדות
150 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
300 גרם קמח שקדים
1.5 כפיות אבקת אפייה
לקרם:
250 מ"ל שמנת להקצפה
1/4 כוס חלב
2 כפות אבקת סוכר
40 גר פודינג וניל
לעיטור:
שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מקציפים חלמונים עם מחצית מהסוכר עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- מוסיפים את התמצית וניל, השקדים ואת אבקת האפייה.
- מקציפים בנפרד את החלבונים עם יתרת הסוכר. מעבירים כרבע מקצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים ומקפלים בעדינות.
- מעבירים את יתרת קצף החלבונים ומערבבים בעדינות עד שהקצף נטמע היטב בתערובת.
- שופכים את התערובת לתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
מכינים את הקרם:
- מקציפים ביחד שמנת עם חלב, אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.
- חוצים את העוגה באמצע.
- מורחים מהקרם מעל מחצית מהעוגה ומניחים מעליה את המחצית השנייה.
- מורחים את הקרם מעל כל העוגה ועל הדפנות.
- מצמידים שקדים פרוסים מסביב לכל העוגה.
- מקשטים מעל בשארית הקרם ושומרים בקירור.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים