שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
מתכון ל 6 יחידות
לבצק:
400 מ"ל (3/4 כוס) מים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
קילו קמח
3 ביצים
120 מ"ל (1/2 כוס) שמן
כף מלח
למלית:
קילו גבינת ריקוטה
3 כפות פודינג בטעם וניל
4 כפות אבקת סוכר
מלית אוכמניות / דובדבנים לאפיה
אופן ההכנה
- שמים במיקסר את כל המרכיבים היבשים מלבד המלח ומערבבים.
- מוסיפים את החומרים הרטובים ולש/ים במיקסר על המהירות הנמוכה ביותר למשך 8 דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים 8 דקות נוספות.
- משמנים את הבצק ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים
- מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה – ללא מלית הפרי
- מרדדים כל חלק למלבן צר וארוך, ושמים מהמלית במרכז, מוסיפים מלית פרי
- חותכים רצועות משני צידי הבצק וסוגרים לדוגמת צמה
- מניחים בתבנית התנור/תבניות אינגליש ומתפיחים שוב כחצי שעה.
- מורחים בחלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20-25 דקות להשחמה יפה.
- מברישים מי סוכר ונהנים מביס חלום.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים