שבועותעוגותעוגות שמרים

עוגת שמרים גבינת ריקוטה ומלית פרי מדהימה!

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

מתכון ל 6 יחידות

לבצק:
400 מ"ל (3/4 כוס) מים
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
קילו קמח
3 ביצים
120 מ"ל (1/2 כוס) שמן
כף מלח

למלית:
קילו גבינת ריקוטה
3 כפות פודינג בטעם וניל
4 כפות אבקת סוכר
מלית אוכמניות / דובדבנים לאפיה

אופן ההכנה
  1. שמים במיקסר את כל המרכיבים היבשים מלבד המלח ומערבבים.
  2. מוסיפים את החומרים הרטובים ולש/ים במיקסר על המהירות הנמוכה ביותר למשך 8 דקות.
  3. מוסיפים את המלח ולשים 8 דקות נוספות.
  4. משמנים את הבצק ומתפיחים עד להכפלת הנפח.
  5. מחלקים את הבצק ל6 חלקים שווים
  6. מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה  – ללא מלית הפרי
  7. מרדדים כל חלק למלבן צר וארוך, ושמים מהמלית במרכז, מוסיפים מלית פרי
  8. חותכים רצועות משני צידי הבצק וסוגרים לדוגמת צמה
  9. מניחים בתבנית התנור/תבניות אינגליש ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  10. מורחים בחלמון ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ20-25 דקות להשחמה יפה.
  11. מברישים מי סוכר ונהנים מביס חלום.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים