1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. שופכים את התערובת לתבנית התנור בגודל כ-40X25 מרופדת בנייר אפייה משומן ומיישרים עם פלטה לשכבה אחידה.
3. אופים 12-15 דקות עד שהעוגה מתייצבת ומקררים.
4. חותכים את העוגה ל-4 רצועות שוות בגודלן.
הכנת המילוי:
5. מקציפים שמנת עם חלב, אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים.
6. מורחים מהקרם על גבי בסיס העוגה ומניחים מעליו בסיס נוסף.
חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומלמעלה מכסים בבסיס האחרון.
7. מכניסים את יתרת הקרם לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים תלוליות מלמעלה.
8. מקשטים בקישוטי שוקולד, שומרים בקירור.