שבועותעוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגת שכבות שוקולד ומוס גבינה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לעוגת 3 שכבות: תבנית 18 ס"מ

תערובת עוגת שוקולד
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
1 כוס חלב
1 חבילה פודינג בטעם וניל צרפתי
250 גרם גבינת מסקרפונה
קינדר בואנו מיני מיקס

אופן ההכנה

1.  מכינים את בלילת העוגה לפי ההוראות שעל האריזה.
2.  מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עוגה בקוטר 18 ס"מ, אופים כ-25-30 דקות עד שהעוגות מתייצבות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

הכנת הקרם:
3.  מערבבים מעט את גבינת המסקרפונה, עד שהיא מתרככת.
4.  מכניסים לקערת המיקסר שמנת, חלב ופודינג וניל ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
5.  מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה ומכסים אותה בקרם. משאירים כ-2 ס"מ ריקים בשוליים.
6.  מסדרים מסביב קינדר בואנו מיני. אם צריך – מגביהים מעט את הקרם כך שגובה הקרם יהיה בגובה ה"גדר".
7.  מניחים מעל עוד שכבת עוגה וחוזרים על התהליך.
8.  מניחים מלמעלה את העוגה השלישית ומזלפים מעליה משאריות הקרם. מקשטים בקינדר בואנו מיני. שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים