לעוגת 3 שכבות: תבנית 18 ס"מ
תערובת עוגת שוקולד
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה
1 כוס חלב
1 חבילה פודינג בטעם וניל צרפתי
250 גרם גבינת מסקרפונה
קינדר בואנו מיני מיקס

1. מכינים את בלילת העוגה לפי ההוראות שעל האריזה.
2. מחלקים את התערובת בין 3 תבניות עוגה בקוטר 18 ס"מ, אופים כ-25-30 דקות עד שהעוגות מתייצבות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
הכנת הקרם:
3. מערבבים מעט את גבינת המסקרפונה, עד שהיא מתרככת.
4. מכניסים לקערת המיקסר שמנת, חלב ופודינג וניל ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
5. מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה ומכסים אותה בקרם. משאירים כ-2 ס"מ ריקים בשוליים.
6. מסדרים מסביב קינדר בואנו מיני. אם צריך – מגביהים מעט את הקרם כך שגובה הקרם יהיה בגובה ה"גדר".
7. מניחים מעל עוד שכבת עוגה וחוזרים על התהליך.
8. מניחים מלמעלה את העוגה השלישית ומזלפים מעליה משאריות הקרם. מקשטים בקינדר בואנו מיני. שומרים בקירור.


















