1. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו או בבאן-מרי עד שמתקבלת תערובת חלקה וללא גושים.
2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה. מנמיכים את המהירות ושופכים פנימה את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים בעדינות.
3. מקפלים פנימה את הקמח עד שנבלע בתערובת.
4. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.
5. מצננים כ-5 דקות ומגישים חמים. כדאי להגיש עם כדור גלידה וניל.
טיפ!
מכינים את העוגות עד 3 ימים מראש ושומרים במקרר. לפני ההגשה מחממים כחצי דקה במיקרו.