החומרים ל-2 רולדות קטנות או רולדה אחת גדולה
לקרפ דבש:
4 ביצים
1/2 1 כוס חלב או חלב סויה/שיבולת
1/2 כוס דבש
1/4 כוס שמן
1/4 כוס ( 50 גרם )סוכר
קורט מלח
1/2 1 (210 גרם) קמח לבן מנופה
לקרם פודינג וניל:
500 מ״ל קצפת לזילוף
1 חבילה פודינג וניל
לשקדים מקורמלים:
100 גרם שקד מולבן פרוס
1/4 כוס סירופמייפל אמיתי 100%
לקרפ:
1. מערבבים בקערה את כל המצרכים לבלילה נוזלית. מסננים את התערובת לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
2.מוזגים למחבת רחבה ומשומנת מעט ונטה את המחבת שתיהיה מכוסה כולה בבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד.
3.מקררים את הקרפים לטמפרטורת החדר.
(סך הכל 12 קרפים)
לקרם:
4. מקציפים יחד את כל המצרכים לקרם יציב.
הרכבה:
5.מניחים ב-2 שורות את הקרפים כמו בסרטון (6 קרפים בכל שורה).
6.מורחים את הקרם בשכבה דקה ואחידה ומגלגלים צמוד צמוד.
7.מכניסים למקפיא להתייצבות.
8.מבשלים את השקדים עם המייפל כ-5 דקות לרתיחה וצמצום ומניחים על הרולדה. אפשר לשמור מעט מהקרם ולזלף לקישוט.
הן מוכנות לאכילה מיידית ומושלמת יותר אחרי לילה במקרר. (החיתוך יוצא מושלםםם)
שומרים במקרר עד 5 ימים💙
אפשר להקפיא עד חודש💙