לבצק רבוך:
240 מ"ל חלב
15 גרם סוכר
5 גרם מלח
115 גרם חמאה
140 גרם קמח לבן מנופה
4 ביצים
לקציפת מסקרפונה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 חבילה פודינג בטעם וניל
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
250 גרם מסקרפונה
לקישוט:
אבקת סוכר פטנט
גנאש שוקולד מריר
1. מניחים בקלחת חלב, חמאה, סוכר ומלח. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה, ולאחר מכן מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
2. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, מחברים וו גיטרה ומערבבים עד צינון מלא של הבצק. לאחר 10 דקות של ערבוב נקבל בצק מצונן.
3. מוסיפים בכל פעם ביצה אחת תוך כדי פעילות המיקסר, מורידים שאריות מדפנות המיקסר ובודקים שקיבלנו בצק רבוך אחיד.
4. מרפדים 2 תבניות עגולות בקוטר 24 בנייר אפייה.
5. מחלקים את הבצק הרבוך ל-2 התבניות באופן שווה ומשטחים באופן אחיד.
6. מכניסים תבנית אחת לאפייה כ-25 עד 30 דקות או עד שהבצק זהוב ותפוח.
7. מכניסים את התבנית השנייה לאותו זמן אפייה.
8. מצננים את הבצקים שאפינו, הבצק יצנח מעט וזה בסדר.
9. מכינים את הקציפה: בקערה מניחים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, אבקת סוכר, מסקרפונה , מחברים וו בלון ומקציפים עד קצפת יציבה.
הרכבת העוגה:
10. מניחים בצק אחד בתחתית התבנית ( תבנית עגולה קוטר 24 ) , מעל הבצק מניחים את קציפת המסקרפונה ומיישרים. מעל הקציפה מניחים את הבצק השני , מהדקים מעט עם הידיים ומכניסים לקירור.
11. מקררים את העוגה במשך 5 שעות במקרר או 2-3 שעות במקפיא.
12. מחלצים את העוגה לאחר קירור מלא, ומניחים על צלחת הגשה..
13. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
את העוגה ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר במשך 3 ימים.